Ndërfaqja e Kontrollit të IABot

Kjo faqe përmban disa vegla dhe shërbime që ndihmojnë në mirëmbajtjen e IABot. Për të filluar, thjesht hyr brenda me llogarinë tënde të Wikipedia-s dhe zgjidh veglën që do të përdorësh.