Управувачки посредник на Ботот за семрежно архивирање (IABot)

Прилогов дава збирка алатки и помагала за полесно одржување и употреба на Ботот за семрежно архивирање (InternetArchiveBot). За да почнете, најавете се со вашата сметка на Википедија и изберете ја саканата алатка од алатникот.